Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení
doprava zdarma
SILVINI pánské cyklistické kalhoty MOVENZA Top Cycle MP1320 s membránou black

SILVINI

SILVINI pánské cyklistické kalhoty MOVENZA Top Cycle MP1320 s membránou black

MP1320

Elastické pánské kalhoty s cyklovložkou a laclem, které mají voděodolnou membránu v přední části.
Tyto kalhoty s laclem a cyklistickou vložkou jsou určeny k vyjížďkám na kole v teplotách kolem nuly i pod nulou. Kalhoty jsou ze zatepleného materiálu s počesanou vnitřní stranou, která je účinná pro odvod potu a slouží jako tepelná izolace. Přední strana kalhot (90% polyester a 10% elastan) chrání proti větru či vodě díky membráně s parametry 8000/6000, a zajistí požitek z cyklistiky i při nepřízni počasí.
Zadní díl (87% polyamid s 13% elastanu) je ze zatepleného pružného a maximálně prodyšného materiálu, díky kterému kalhoty výborně sedí a který pomáhá s termoregulací. Reflexní prvky vám budou sloužit pro lepší viditelnost a bezpečnost nejen na silnici. Krátký boční zip v dolním okraji nohavic a další zamykací v pase zajistí komfort při oblékání, při jízdě pomáhají kalhotám dobře padnout. Neméně se na pohodlí podílí i zvýšený pas a kšandy, které kalhoty při šlapání výborně drží na místě.
Pro pohodlný posed jsou vybaveny pánskou cyklistickou vložkou CoolMax. Kapsička na zip na zadním díle je vhodná pro uložení mobilu nebo jiných drobností.


Tabulka velikostí:

tabulka pánských velikostí tabulka dámských velikostí

2 390 Kč

související produkty