Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení

KLIMATEX

KLIMATEX junior spodky ZINA (FÉNIX)

1990

Funkční dětské spodky v moderním designu a zpracování. Minimum švů eliminuje zbytečné podráždění kůže. Luxusní extra pružný materiál s vysokým obsahem polypropylenu pro zajištění optimálního mikroklima a teploty kůže. Polypropylénové vlákno je lehké, má vynikající termo-izolační schopnosti, odvádí pot a zanechává pokožku suchou a bez pachů, je stálobarevné, brání rozmnožování bakterií. Zajišťuje maximální odvod vlhkosti a rychlé schnutí. Má mírně záporný elektrický náboj, který příznivě působí na lidský organismus. Polyamid dodává materiálu větší pevnost a odolnost při mechanickém namáhání. Elastan dodává výrobku pružnost a pomáhá udržet jeho tvar.
Materiál je ideální pro zvýšenou fyzickou zátež, pomáhá udržovat optimální teplotu kůže, eliminuje výkyvy v teplotě při střídání velké námahy a klidové fáze (např. aktivní fáze lyžování a posléze pasivní fáze na lanovce). Zabraňuje prochladnutí. Ideální jako první vrstva pod kalhoty při zimních sportech nebo v zimním období.

Použití: spodky jsou ideální pro zimní sporty jako základní vrstva pod kalhoty, která odvádí pot a pomáhá tepelně izolovat dolní část těla.

Materiál: 69% polypropylen, 23% polyamid, 8% elastan.
Materiál je zdravotně nezávadný, testovaný v TZÚ na stálobarevnost, obsah těžkých kovů, formaldehyd atd. Splňuje i přísná kritéria pro výrobky pro děti mladší 3 let.

Spodky jsou vhodné do kompletu s trikem DINO


420 Kč

Výprodej Výprodej!

-29 Kč

související produkty