Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení
doprava zdarma
SILVINI pánské skialpové kalhoty SORACTE PRO MP1513 black-red

SILVINI

SILVINI pánské skialpové kalhoty SORACTE PRO MP1513 black-red

MP1513

Pánské kalhoty Soracte Pro s dlouhým bočním zipem jsou určeny pro aktivní lyžaře, především skialpinisty a běžkaře. Kalhoty je možné použít na další outdoorové aktivity.
Aby kalhoty měly ideální vlastnosti, jsou vyrobeny ze dvou různých materiálů. Přední část je z tenkého a čtyřsměrně elastického materiálu Superlite softshell s membránou 10000/10000. Materiál je větruvzdorný a vydrží lehký déšť. Softshell je složen z 88 % z polyamidu a z 12 % z elastanu a je sám o sobě pružný, ale pro zjednodušení ohýbání v kolenou je navíc střihově předohnutý a rozdělený na dvě části. Zadní část kalhot je z výborně prodyšného a měkkého materiálu. Pomáhá udržovat tělesnou teplotu a zároveň je vhodný pro aktivní pohyb. Zadní díl je z ještě mnohem pružnějšího materiálu, složeného ze 76 % polyamidu a 24 % elastanu.
Zkrátka vepředu neprofoukne a vzadu větrá. Stahování v pase a dva proužky silikonu zajistí, že se kalhoty na těle ani nepohnou. Na vnější straně je samo zamykací zip sahající od spodního okraje až do pasu. Díky tomu je možné obléknout/svléknout, aniž byste sundávali běžky či skialpy.


Tabulka velikostí:

tabulka pánských velikostí tabulka dámských velikostí

2 390 Kč

související produkty