Zavolejte nám +420 731 918 181
Boty

BOTAS

BOTAS lyžařské boty MAGNA 49 JUNIOR SNS black-red

LB40207-3-063

Dětský model BOTAS MAGNA 49 JR SNS je velikostním rozšířením inovovaného modelu MAGNA 49 o dětské a juniorské velikosti. Určen je pro klasický styl lyžování na upínacím systému firmy SALOMON - SNS®.

Atraktivní černý design zachovává jednotnou linii celé kolekce lyžařské běžecké obuvi. Zdvojená ochrana nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti je zajištěna ochranným překrytím šněrování s pružnou manžetou CFT a zdrhovadlem s vodoodpudivou - WATER RESISTANT úpravou. Komfort uvnitř obuvi je zajištěn měkkou vnitřní botičkou se šněrováním kulatým šněrovadlem.
Oproti minulému modelu byla do vrchní části límce obuvi integrována pružná měkká manžeta (CFT - CUSTOM FIT TECHNOLOGY) pro maximální přizpůsobení anatomii lýtkové části nohy a zvýšení ochrany vnikání vlhkosti dovnitř obuvi.

Jednohrazdičková černá dětská podešev SNS® Profil® Touring Sport Junior ve spojení s doporučeným vázáním SNS® Access Jr s "měkkou dětskou" flexí 85 osvědčeného upínacího systému f. SALOMON - SNS® PROFIL® zaručuje dobrou kontrolu a vedení v celé délce lyže.

Doporučené vázání: LV391054 - SNS ACCESS JR


2 090 Kč

související produkty