Zavolejte nám +420 731 918 181
Boty

FISCHER

FISCHER lyžařské boty CARBONLITE SKATE 2022/23

22BB-S10020

Nové boty na běžky Carbonlite Skate,
které vychází ze Světového poháru mají nižší hmotnost a zvyšují výkon běžkaře.
Nová karbonová manžeta a pata společně s vylepšenou vnitřní botičkou a šněrováním optimálně přenáší energii a drží větší stabilitu.

WORLD CUP CARBON CUFF 2.0 - Nová ultralehká karbonová manžeta pro extrémně nízkou váhu, výbornou boční stabilitu a nejlepší volnost pohybu vpřed.
FISCHER SPEED LOCK SYSTEMNový revoluční rychlouzávěr s minimální velikostí a hmotností. Jednoduše utáhnout šněrovadla a je to. Systém spolehlivě drží šněrování.
EASY ENTRY LOOPS - Praktická obouvací poutka a široce se otevírající konstrukce garantují jednoduché a pohodlné nazutí.
EXTENDED FIT SYSTEM - Duální systém vložek se může optimálně přizpůsobovat rostoucím nohám. Vyjmutím přídavné vložky se získá dodatečný objem.
FISCHER FRESH - Fischer Fresh zatočí s nepříjemným zápachem: zajišťuje dlouhotrvající čerstvost běžecké boty a nabízí i po mnohočetném použití neutrální vůni a příjemné klima.
THERMO MOULDABLE DESIGN - Boty vybavené technologií TMD jsou připraveny k přizpůsobení na míru. Všechny materiály použité pro svršek boty jsou tvarovatelné pomocí speciálních nástrojů a působením tepla, což usnadňuje práci servisním pracovníkům a technikům. Optimalizováno pro spotřebitele s individuálními ortopedickými potřebami, jako je hallux valgus nebo ganglions.
CARBON HEEL COUNTER - Pata z vysoce kvalitních uhlíkových vláken. Je jednak oporou pro kloub World Cup Carbon Cuff a zejména pak také zajišťuje vynikající držení paty a její spolehlivou ochranu.
ZERO PLAY HINGE - Nová konstrukce kloubu Zero Play Hinge nabízí excelentní stabilitu a bocní oporu, zároven umožnuje plnou predo-zadní pohyblivost.
SEALED ZIPPER - Speciálně izolovaný systém zdrhovadla udržuje vlhkost a mokro spolehlivě venku.
THERMO INSOLE - Vnitřní vložka s flísovým povrchem a aluminiovou vrstvou pro ideální tepelnou izolaci.
LACE COVER - Kryty šněrování zvyšují ochranu proti sněhu a přinášejí pocit pohodlí a tepla.
INTERCHANGEABLE CUFF - Šroubovaná manžeta umožňuje snadnou údržbu i přizpůsobení pokud je požadována jiná velikost. Šroub Torx T20 z nerezové oceli s plochou hlavou M4x8 mm je proti uvolnění zajištěn Loctite blue.
NYLEX LINING - Hřejivá podšívka s vysokou odolností proti opotřebení.


10 521 Kč

Výprodej Výprodej!

-10%

Skladem u dodavatele, dostupné v prodejně do 3 dnů.

související produkty