Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení
doprava zdarma výprodej
SILVINI pánská membránová bunda GARIBAL MJ1302 grey-cloud

SILVINI

SILVINI pánská membránová bunda GARIBAL MJ1302 grey-cloud

MJ1302

Pánská velmi lehká a nepromokavá membránová bunda Garibal pro aktivní sport s podlepenými švy a kapucí.
Hledáte-li výborně prodyšnou bundu na aktivní sportování bez kompromisů, která se dá dobře odvětrat a přitom umí být kompletně nepromokavá, tak Garibal je pro Vás psrávnou volbou.
Bunda využívá velmi lehkou a prodyšnou třívrstvou membránu s parametry 20.000/40.000 a má podlepené švy. Bunda je vyrobená ze 75% Polyesteru a 25% Polyuretanu, je příjemně pružná a dobře sedí. Aby byla skladná, lehká a přitom dostatečně odolná, použili jsme materiál s gramáží 130 g/m2.
Zevnitř má povrchovou úpravu, aby se nelepila na pokožku v případě, že ji budete nosit přímo na tričko. Užšímu střihu bundy pomáhá stahování ve spodní části. Dva dlouhé šikmé zipy jsou důležitou součástí funkčnosti bundy, neboť pomáhají při termoregulaci s větráním bundy. Další pohodlí vám nabídne límec, který pomocí postranního zipu můžete snadno rozšířit.
Pokud se naopak potřebujete schovat před nepřízní počasí, můžete využít dvojité stahování kapuce s kšiltem. Tu lze nasadit na většinu cyklistických helem. Konce rukávů mají stahování na suchý zip.


Tabulka velikostí:

tabulka pánských velikostí tabulka dámských velikostí

4 490 Kč

Výprodej Výprodej!

-1 500 Kč

Poslední kus!

související produkty