Zavolejte nám +420 731 918 181
Boty

BOTAS

BOTAS lyžařské boty RCS COMBI SNS black-yellow

LB48211-7-030

Inovovaný model BOTAS RCS COMBI SNS je určen pro sportovně založené aktivní lyžaře vyznávající kombinovaný způsob lyžování. Designově atraktivní model v černožluté barevné kombinaci spoluvytváří jednotnou grafickou linii celé kolekce lyžařské běžecké obuvi.

Horní dvoudílná otočná plastová manžeta je zhotovena ve dvou tuhostech, připevněná k patičce kovovým čepem zaručuje dostatečnou oporu nohy při "bruslení" i dostatečnou volnost při klasickém způsobu běhu. Zapínání odolným ozubeným plastovým páskem a mikropřezkou pro dokonalé, rychlé a spolehlivé upnutí k noze. Komfort uvnitř obuvi je zajištěna měkkou vnitřní botičkou se šněrováním kulatým šněrovadlem a anatomicky tvarovanou vkládací stélkou INSOLE LB PERF s perforací v přední části stélky pro kvalitnější odvod vlhkosti. Zdvojená ochrana nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti je zajištěna ochranným překrytím šněrování a pogumovaným WATER-RESIST zdrhovadlem.

Černá dvouhrazdičková sportovní podešev SNS® PILOT SPORT upínacího systému f. SALOMON - SNS PILOT® ve spojení s doporučeným vázáním SNS Pilot Combi s flexí 100 pro kombinovaný styl lyžování zaručuje vynikající kontrolu a vedení v celé délce lyže.


4 990 Kč

Sleva!

-600 Kč

související produkty