Zavolejte nám +420 731 918 181
Lyže

KÄSTLE

KÄSTLE lyže XP30 CLASSIC SKIN 23/24

NXP30CSH23

Skinové běžky KÄSTLE XP30 CLASSIC SKIN 23/24
Všestranně použitelný model XP30 Classic přesvědčuje svou karbonovou konstrukcí s komfortním skluzem a příjemným reboundem. Naše skin technologie umožňuje optimální stoupavost zcela bez použití vosku.
Tyto sportovně laděné, všestranné lyže se svěžím mintovým designem Kästle díky universálnímu závodnímu broušení skluznice zajistí lyžařským znalcům spolehlivost ve všech situacích.

Hmotnost (g): 567 (179cm)
Sidecut: 42 | 45 | 44
Úprava skluznice: Race Plus
Struktura: UM1
Deska pro vázání: NIS 3.0 M

* UM1 (+10 °C –› –10 °C)
* CM1 (–5 °C –› –15 °C)

V případě zájmu o objednávku těchto lyží za zvýhodněnou cenu pro SPORTOVNÍ KLUBY A TÝMY se slevou 30% nás neváhejte kontaktovat - viz. kontakt e-shop.

CAPOVÁ KONSTRUKCEVšechny modely běžeckých lyží mají CAP konstrukci s karbonovým vyztužením. Její povrchová fólie obaluje boky lyže a perfektně tak chrání jádro.
Všechny Kästle lyže na klasické lyžování jsou ideálně přizpůsobeny své oblasti použití.
JÁDRO - Nikde není těžší přežít než v přírodě – tomu odpovídá i důmyslnost uplatňovaných řešení. Včely tak se svými šestiúhelníkovými plástvemi vyvinuly ideálně stabilní konstrukci, která umožňuje maximální pevnost za použití minimálního množství materiálu.
Z tohoto důvodu je jádro lyží Kästle vyráběno podle zásady včelích pláství z přírodních vláken, což redukuje hmotnost na minimum a zajišťuje stabilitu. Jádro si zároveň zachovává elasticitu a poskytuje výbušný odrazový efekt pod chodidlem!
UL WOOD - Struktura včelích pláství je zabudována do torzního boxu z ultralehkého dřeva paulovnie, kterému říkáme UL WOOD. To zaručuje optimální torzní tuhost a flexi při minimální hmotnosti.
BROUŠENÍ - Kromě skluznice má nesmírný vliv na kluzné vlastnosti i správné broušení, které musí odpovídat převládajícím podmínkám. Základní pravidlo zní: čím větší teplo, tím hrubší sktruktura.
Brousí se v úhlu mírně nad 0 ° od skluznice. Díky konstantnímu chlazení během procesu broušení lze jemné struktury šetrně a přesně zapracovat do vysoce výkonné skluznice.
UM1 - Závodní příprava skluznice pro proměnlivé sněhové podmínky a mokrý, jemný sníh. * UM1 (+10 °C –› –10 °C)
CM1 - Závodní příprava skluznice pro čerstvý sníh, resp. jemnozrnný, suchý a zároveň studený sníh. 
* CM1 (–5 °C –› –15 °C)
TVRDOST - Pro výrobu našich nových běžeckých lyží používáme speciálně vyrobený lis. Se 40 možnostmi nastavení zaručuje dosud nevídané optimální sladění vzpruhu a tvrdosti.
Kromě ideální délky je pro každého sportovce rozhodující právě volba tvrdosti lyže. Pro tyto lyže nabízíme odstupňování HARD a MEDIUM.

 



7 090 Kč

související produkty