Zavolejte nám +420 731 918 181
Lyže

KARHU

KARHU lyže OPTIGRIP ONE LENGHT 168

KARHU lyže OPTIGRIP ONE LENGHT

Jedna běžka pro všechny! Revoluční koncept, který mění pohled na běžecké lyžování

Běžky Karhu Optigrip One lenght jsou bezúdržbové nemazací běžky na klasické lyžování o délce 168 cm.
Ať máte 30, nebo 120 kilo, běžka bude fungovat vždy na tom nejvyšším výkonu. 

7% – takový je přibližně rozdíl ve skluzu mezi mazací běžkou a běžkou Optigrip One Lenght

Určeno pro každého kdo si chce užít skvělý sport bez starostí!

Co je to Optigrip®?
Optigrip® je senzační koncept pro klasické lyžování. Jedná se o lyže pro běh klasicky, které díky této technologii usnadňují lyžování.

Optigrip® je směřován pro obě kategorie, jak pro výkonnostní, tak i sportovní lyžování. Aktivním nebo jen občasným lyžařům nabízíme možnost kompletně bezúdržbových běžek. V některých případech použít závodní lyže s Optigripovou technologií místo odrazových vosků.

Pro koho je lyže určena?
Cílovou skupinou běžek Optigrip jsou lyžaři, kteří se nechtějí zaobírat mazáním lyží, lidé kteří se učí běžkovat, pro všechny, kteří neočekávají dokonalý skluz ale chtějí si užít běžkování. Jak dlouho lyže vydrží? Patentovaná Nanotechnologie Optigrip® je výsledkem dlouhodobého vývoje a tisíce kilometrů testování. Technologie je neuvěřitelně trvanlivá a vydrží stejně dlouho jako lyže sama

Jak lyži skladovat?
Lyže jsou velmi jednoduché při skladování, obsluze a transportu. Povrch nezanechává žádné nečistoty, nelepí se.

Jak lyže funguje?
Lyže s technologií Optigrip® jsou založeny na vrstvě vody, která se vytváří pod skluznicí a ve spojení s nanotechnologií vzniká velké množství adheze a velmi malé tření. Adheze způsobuje, že se lyžař může odrazit, frikce naopak skluz. Rozdíly mezi přilnavostí a skluzností lyže jsou stále zvětšovány, díky vývoji nových nátěrů Optigrip

Jak o lyži pečovat?
Lyže je dobré pokládat na sníh, když mají shodnou teplotu se vzduchem, zvýší se tak vlastnosti běžky. Když dáte lyže na sníh přímo z kufru auta sníh pod běžkou roztaje a namrzne na ni. Jediné co potřebujete je čistící vodička, kterou používáte na vyčištění skluznice jednou za čas, když je skluznice znečištěná od stoupacích vosků nebo špinavého sněhu.

Při teplotách kolem nuly, nebo na nový sníh se může použít Optiwax Gripcare, který zabraňuje namrzání.


6 490 Kč

související produkty