Zavolejte nám +420 731 918 181
Boty

MAVIC

MAVIC silniční tretry COSMIC BOA BLACK/BLACK/BLACK

00081915

MAVIC silniční tretry COSMIC BOA BLACK/BLACK/BLACK
Cyklistické tretry Mavic Cosmic Boa Shoe jsou navrženy pro každodenní silniční vyjížďky. Kombinují v sobě lehkost, pohodlí a efektivní přenos sil do pedálů. Nabízejí prémiový fit a moderní vzhled, který je završen zapínáním Boa na ocelové lanko, ovládané otočným kolečkem. Toto zapínání poskytuje velmi pevné a stabilní držení nohy na správném místě. Kompozitová podrážka je tuhá, ale ne příliš tuhá, takže šetří nohy i při každodenním ježdění a umožňuje relativně pohodlnou chůzi. K tomu přispívá i větší prostor na prsty.
Svršek z mikrovlákna je prodyšný a má v sobě laserem vyříznuté mirkootvory pro dodatečnou ventilaci. Tento model má velmi vypasovaný střih, proto doporučujeme zakoupit o půl velikosti větší boty, než máte normálně.
Utahovací systém BOA se skládá ze tří základních prvků - mikrometrický nastavitelný knoflík, lehké tkaničky pro vysoké zatížení a vodítka krajky s nízkým třením. Umožňují rychlé, přesné a snadné nasazení.
Pružný svršek ze syntetického mikrovlákna zaručuje dokonalé přizpůsobení a optimální prodyšnost.
Laserová perforace umístěná na strategických místech zlepšuje ventilaci.
3D jazyk EVA dokonale odpovídá tvaru nohy a zajišťuje optimální pohodlí.
Vysoce kvalitní stélka Ortholite pro dlouhotrvající pohodlí a výkon. Rozšířený hrot boty.
Podrážka z nylonu a skleněných vláken je dostatečně tuhá pro výkon a sílu, přesto dostatečně pohodlná pro celodenní nošení. 


2 999 Kč

Skladem

související produkty