Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení

BJEŽ

BJEŽ čelenka stylová úzká - Bush red wine

0128

BJEŽ čelenka stylová úzká - Bush red
Sebevědomá rudá v podání dynamických linií, které jakoby někdo bezmyšlenkovitě kreslil prstem do písku. Střídající se karmínové odstíny k sobě dokonale ladí a nepravidelný vzor designu tě nikdy nepřestane nudit. S čelenkou z kolekce BUSH v barvách jiskřivého červeného vína budeš při běhu zářit na kilometry daleko.

Jak čelenku správně nosit?

Čelenku nasaď klasicky jako všechny ostatní. Pomocí posuvné spony si na elastické gumičce uprav velikost tak, aby ti čelenka na hlavě volně ležela. Neutahovat, fakt! Neboj se a vyzkoušej, že čelenka nejlépe drží, když sedí volně, netlačí a je přitažená jen tak akorát. Kouzlo neklouzlo je v sametu – na vlasech se zasekne a nehneš s ním! O čelence tak při běhu, volejbale, na bruslích, a dokonce ani pod cyklistickou helmou nebudeš vůbec vědět.

Pokud tě čelenka tlačí, nepřiléhá k hlavě nebo se zadní část (gumička) posouvá, máš čelenku na hlavě nesprávně nasazenou – pravděpodobně moc utaženou. Pokud ti čelenka z hlavy padá (přestože je na hlavě volně), je ti malá. Co s tím? Ozvi se, rádi ti poradíme nebo čelenku upravíme tak, aby ti dobře seděla.

Velikost: uni


0128

380 Kč

související produkty