Zavolejte nám +420 731 918 181
Oblečení
doprava zdarma
SILVINI dámské kalhoty TERMICO WP1728 black-cloud

SILVINI

SILVINI dámské kalhoty TERMICO WP1728 black-cloud

WP1728

Dámské primaloftové kalhoty TERMICO
Primaloftové kalhoty Termico jsou nejteplejší model dámských kalhot z naší nabídky. Kalhoty jsou vyrobeny ze syntetického materiálu primaloft, který má výborné termoizolační vlastnosti a oproti peří není náchylný na promoknutí. Při sportovní aktivitě vám poskytnou extra tepelný komfort. Primaloftová výplň je kromě zadní strany lýtek po celé ploše kalhot.
Nechybí ani detaily jako postranní rozepínací větrání v horní části nohavic a extrémně pružný materiál v kolenou, který umožní dokonalou volnost pohybu při stoupání. Kalhoty mají vypasovaný střih jako náš nejoblíbenější model skialpových kalhot Soracte. Kalhoty jsou vhodné pro rekreační (sportovní) běžkařky a skialpinistky na delší túry v chladnějším počasí. V Termico vám nebude zima ani při teplotách do -10°C.

Specifikace
reflexní prvky

zip v dolním kraji nohavic
protiskluzový silikonový pásek
dvě boční kapsy na zip

Materiál
YKK - zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti

POWERterm - zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaci
Primaloft - syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft . Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří.

 


Tabulka velikostí:

tabulka pánských velikostí tabulka dámských velikostí

Naskladnění 10/2022

3 290 Kč

související produkty