Zavolejte nám +420 731 918 181
Doplňky cyklo

FENIX

FENIX nabíjecí lucerna CL20R žlutá

CL20RYL

Max výdrž 200 hod 
Napájení Interní akumulátor, USB dobíjení 
Počet režimů 6 
Barva světla Neutrální bílá (4000-5000 K), Červená 
Vodotěsnost IP66 (prudký déšť) 
Světelný zdroj SMD diody 
Hmotnost 91 g 

Fenix CL20R je praktická nabíjecí přenosná lucerna, kterou můžete použít pro osvětlení místnosti, stanu či pracovního stolu. Šestnáct vysoce jasných diod ukrytých pod polokulovým difuzérem poskytuje světelný tok až 300 lumenů (ANSI) s neutrálním odstínem bílého světla. Výhodou tohoto odstínu světla je přirozenější a kontrastnější podání barev v přírodě. Napájení zajišťuje zabudovaný lithium-polymerový akumulátor, který se dobíjí přes micro-USB konektor. Lucerna nabízí celkem šest režimů svícení včetně červeného světla, které nenarušuje adaptaci očí na tmu. 

Lucerna je také vybavena funkcí prodloužení výdrže. Při delším použití v režimech turbo (300 lumenů), vysoký (130 lumenů) a střední (40 lumenů) lucerna postupně snižuje výkon v malých krocích pro dosažení delší doby svícení.

Díky odolné a nárazuvzdorné konstrukci s krytím IP66 lze svítilnu bezpečně používat i v nepříznivém počasí (silný déšť). Spodní strana lucerny je opatřena závěsným okem a  silným neodymovým magnetem, takže ji lze snadno zavěsit či upevnit na cokoliv železného. Díky kompaktním rozměrům a váze 91 gramů včetně akumulátoru je lucerna vhodná zvláště pro turistiku.


CL20RYL

Další naskladnění 05/2022

1 099 Kč

Dostupné v prodejně do 2 dnů

související produkty