Zavolejte nám +420 731 918 181
Boty
sleva
BOTAS lyžařské boty RCS COMBI PROLINK black-red

BOTAS

BOTAS lyžařské boty RCS COMBI PROLINK black-red

LB48212-7-031

Inovovaný model pro sezonu 2019/2020 BOTAS RCS COMBI PROLINK je určen pro sportovně založené aktivní lyžaře vyznávající kombinovaný způsob lyžování. Designově atraktivní model v černožluté barevné kombinaci spoluvytváří jednotnou grafickou linii celé kolekce lyžařské běžecké obuvi.

Horní dvoudílná otočná plastová manžeta je zhotovena ve dvou tuhostech, připevněná k patičce kovovým čepem zaručuje dostatečnou oporu nohy při "bruslení" i dostatečnou volnost při klasickém způsobu běhu. Zapínání odolným ozubeným plastovým páskem a mikropřezkou pro dokonalé, rychlé a spolehlivé upnutí k noze. Komfort uvnitř obuvi je zajištěna měkkou vnitřní botičkou se šněrováním kulatým šněrovadlem a anatomicky tvarovanou vkládací stélkou INSOLE LB PERF s perforací v přední části stélky pro kvalitnější odvod vlhkosti. Zdvojená ochrana nohy proti vnikání sněhu a vlhkosti je zajištěna ochranným překrytím šněrování a pogumovaným voděodolným WATER-RESIST zdrhovadlem.

Bíločerná podešev PROLINK® PERFORMANCE CLASSIC nového upínacího systému f. SALOMON - PROLINK® má nižší profil a pevnější spojení s vázáním. Ve spojení s doporučeným vázáním PROLINK Pro Combi s univerzální flexí 100 pro kombinovaný styl lyžování zaručuje výjimečný kontakt se sněhem.


5 490 Kč

Sleva!

-100 Kč

související produkty